Jednoduché snídaně milujeme, a proto jsme si pro tebe dnes připravili tyhle jahodové overnight oats s protein creamem, které tě ráno perfektně nakopnou kvalitními bílkovinami, vlákninou i sacharidy. Navíc si je připravíš den předem, takže ráno jen popadneš a jdeš. 🍓
1 porce obsahuje
- 447 kcal
- 42 g sacharidů
- 14 g tuků
- 33 g bílkovin
Na 2 porce
- 80 g ovesných vloček
- 200 ml mandlového mléka
- 2 čajové lžičky medu
- 200 g řeckého jogurtu
- 30 g vanilkového proteinu
- 20 g mléčné tabulkové čokolády
- 20 g Vilgain lískooříškový protein cream
- 40 g řeckého jogurtu
- 5 g lyofilizovaných jahod
Postup
-
V misce smícháme vločky s mlékem a medem a rozdělíme do dvou sklenic/misek. -
Smícháme jogurt s proteinem a navrstvíme na ovesnou kaši.
-
Mléčnou čokoládu rozpustíme. Přidáme protein cream, řecký jogurt a utřeme hladkou polevu. Pokud by byla poleva moc tuhá, dáme na pár vteřin do mikrovlnky. Polevu naneseme na jogurtovou vrstvu.
-
Na závěr dozdobíme lyofilizovanými jahodami a odložíme do chladničky na noc. Ráno jen vybereme a vychutnáváme.