Overnight oats na všechny způsoby jsou vždycky zaručená záchrana každého rána. Ať už nestíháte nebo se vám ráno prostě nechce žádná snídaně připravovat, pro overnight oats stačí jen sáhnout do lednice a jdete! A tahle pistáciová verze s křupavou bílou čokoládou navrchu a skoro 26 g bílkovin na porci? Netřeba slov, pojďte se do toho rovnou pustit! 🤤
1 porce obsahuje
- 525 kcal
- 61,7 g sacharidů
- 29 g tuků
- 25,5 g bílkovin
Na 2 porce
- 120 g ovesných vloček
- 2 čajové lžičky chia semínek
- 2 lžíce javorového sirupu
- 1/2 čajové lžičky matchy
- 2 čajové lžičky Vilgain kolagenu
- 4 čajové lžičky pistáciového krému
- 260 ml mléka
- 40 g Vilgain bílé čokolády
- 2 čajové lžičky pistácií
Postup
-
V jedné misce společně smícháme ovesné vločky, chia semínka, matcha prášek a kolagen. -
Poté přidáme 2 lžičky pistáciového másla, javorový sirup a mléko. Vše promícháme.
-
Vločky rozdělíme do dvou sklenic.
-
Bílou čokoládu rozpustíme ve vodní lázní.
-
Navrch přidáme lžičku pistáciového másla a poté zalijeme bílou čokoládou.
-
Skleničky ozdobíme kousky pistácií a dáme odležet přes noc do lednice.
-
A ráno? Ráno už jen s klidem vytáhneme a do pár sekund snídáme. Tak dobrou chuť