Moštárna Hostětín Jablečný ocet BIO
Moštárna Hostětín Jablečný ocet BIO - nefiltrovaný, bez přidaných kvasinek a bakterií, bez tepelného ošetření
Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou je vyráběn výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného ošetření. Jablečný ocet je tradiční prostředek přírodního léčitelství, je bohatý na draslík, sodík, fosfor, vápník a stopové prvky. Jablečný ocet pročišťuje organismus, pomáhá zpracovávat tuky, vhodný je na koupele rukou a pleti i pro oplachování vlasů po umytí, kterým dodá lesk.
Moštárna Hostětín Jablečný ocet BIO v bodech:
- nefiltrovaný jablečný ocet
- vyráběn výhradně vlastním kvašením jablečného vína
- bez tepelného ošetření
- vhodný i jako kosmetický přípravek
Ingredience
100 % kvasný jablečný ocet*. Obsah kyseliny octové 5%.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Kalorické tabulky
100 ml | |
Energetická hodnota | 65 kJ / 16 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0,5 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 0,1 g |
Sůl | 0,1 g |
Balení: 500 ml
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu.
- Sediment a zákal jsou znakem přírodního charakteru nápoje.