Natu Vanilkové kešu s kokosem je kombinace sladkých kešu ořechů a chuťově výjimečného kokosu. Záměrem při výrobě bylo vytvořit krém připomínající lahodné Rafaello, bez špetku cukru, nebo jiných umělých sladidel. Vysoké procento kešu oříšků dodá krému nejen výborné nutriční parametry v podobě nenasycených mastných kyselin, rostlinných bílkovin a vlákniny, ale zároveň křupavou konzistenci. V kombinaci se specifickou sladkostí kokosu, špetkou růžové himalájské soli a voňavým aroma vanilky z Madagaskaru zaručí unikátní chuť.
Zda je to opravdu Rafaello bez cukru se můžeš přesvědčit i ty. Ideální je do pečení, do cereálních kaší, do granoly, jogurtu... No prostě všude, kde ti nějaké to oslazení udělá radost. Můžeš si ho samozřejmě dát i samotné a vychutnat si tak sladkou křupavost ve vakuu.