Přepuštěné máslo od českého výrobce.

Natural Jihlava Přepuštěné máslo GHÍ - přepuštěné máslo k širokému využití

Přepuštěné máslo od českého výrobce Natural Jihlava. Ghí je bezvodý tuk získaný z klasického másla. Vyrábí se pomalým přepouštěním másla ve vodní lázni, čímž se z tuku odstraní voda a další látky včetně mléčných bílkovin. Tradičně se označuje termínem přepuštěné máslo a je typické svou příjemnou vůní a chutí. Díky absenci mléčných bílkovin je ghí vhodné i pro lidi s intolerancí laktózy a kaseinu.

Přepuštěné máslo se nepřepaluje (bod přepalování 250 °C oproti máslu 150 °C), není nutné jej chladit a má trvanlivost v řádu mnoha měsíců.

Natural Jihlava Přepuštěné máslo GHÍ v bodech:

  • přepuštěné máslo
  • neobsahuje mléčné bílkoviny a laktózu
  • široké využití nejen v kuchyni
  • při vaření se nepřepaluje
  • dlouhodobá trvanlivost
  • vhodné pro jedince s intolerancí laktózy
Balení: 400 g
  100 g
Energetická hodnota 3677 kJ / 894 kcal
Tuky 99,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 59,58 g
Sacharidy 0,1 g
- z toho cukry 0,1 g
Bílkoviny 0,1 g
Sůl 0 g

Ingredience:

Mléčný tuk (99,3 %), voda (max. 0,5 %).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy mléčných složek.

Upozornění

  • Potravina.
  • Uchovávejte mimo dosah dětí.
  • Skladujte v temnu při teplotě 2 - 25°C.
  • Po otevření uchovejte v chladu a temnu (4 - 8°C). Může přijímat pachy z lednice a okolí.
  • Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy mléčných složek.

Související produkty

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

Ostatní také nakoupili

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________

  • _______

    __________ __________ __________ __________ __________