Oatly Barista
Oatly Barista
Oatly Barista - ovesný nápoj vhodný k tvorbě našlehaného mléka
Oatly Barista je ovesný nápoj, který se zvlášť hodí pro baristy a milovníky kávy s mlékem, protože je speciálně určen k tvorbě našlehaného mléka a mléčné pěny. Složení ovesného nápoje je speciálně upraveno tak, aby našlehaná mléčná pěna držela a nepadala, jako je tomu u běžných rostlinných nápojů. Na chuti ale nic nepoznáš, tudíž nápoj můžeš používat kamkoliv - do granoly, do vloček, palačinek, nebo jen tak na chuť.
Oatly Barista v bodech:
- ovesný nápoj speciálně určen pro baristy a milovníky kávy s mlékem
- vhodný k tvorbě našlehaného mléka a mléčné pěny
- nerozeznatelná chuť od běžného ovesného nápoje
Ingredience
Pitná voda, oves 10%, řepkový olej, regulátor kyselosti (fosforečnan draselný), uhličitan vápenatý, fosforečnan vápenatý, sůl, vitaminy (D2, riboflavin, B12).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 ml | |
Energetická hodnota | 257 kJ / 61 kcal |
Tuky | 3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 7,1 g |
- z toho cukry | 3,4 g |
Vláknina | 0,8 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,10 g |
Vitamin D | 1,1 µg (22 % RHP*) |
Riboflavin | 0,21 mg (15 % RHP) |
Vitamin B12 | 0,38 µg (15 % RHP) |
Vápník | 120 mg (15 % RHP) |
Jód | 22,5 µg (15 % RHP) |
*RHP- Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Kalorické tabulky
100 ml | |
Energetická hodnota | 257 kJ / 61 kcal |
Tuky | 3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 7,1 g |
- z toho cukry | 3,4 g |
Vláknina | 0,8 g |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl | 0,1 g |
Vitamin D | 1,1 µg (22 % RHP*) |
Riboflavin | 0,21 mg (15 % RHP) |
Vitamin B12 | 0,38 µg (15 % RHP) |
Vápník | 120 mg (15 % RHP) |
Jód | 22,5 µg (15 % RHP) |
*RHP- Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu a suchu.
- Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte do 5 dnů.
- Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.