Guláš hotový za pár minut? Ano! Dokonale vám s tím pomůže R2E hovězí maso a fazole. Už nemusíte trávit hodiny v kuchyni, aby se maso hezky rozpadalo. Stačí kouknout na recept a guláš si jednoduše připravit. Jak se vám povedl nezapomeňte posdílet na Instagramu s označením @vilgainrecepty!
1 porce obsahuje
- 406 kcal
- 27 g sacharidů
- 16,9 g tuků
- 32,2 g bílkovin
Na 4 porce
- 1 cibule
- 2 lžíce oleje
- 1 balení Vilgain R2E hovězího masa
- 3 balení Vilgain R2E černých fazolí
- 3 stroužky česneku
- 140 g rajčatového pyré
- 40 g Vilgain bujónu
- 1 l vody
- paprika mletá – uzená
- majoránka
Postup
-
Připravíme si všechny ingredience.
-
Na oleji opečeme cibuli, nasekaný česnek, přidáme nakrájené maso ze sklenice a fazole. Promícháme a zalijeme vodou.
-
Dle potřeby můžeme přidat i více vody. Ochutíme solí, pepřem, přidáme rajčatové pyré a dobře promícháme.
-
Ještě dvě lžičky kvalitního bujónu a necháme vařit. Potom přidáme čtvrt lžičky uzené papriky a majoránku.
-
Čím hustší guláš chceme, tím déle vaříme a redukujeme tekutinu. Nakonec ještě podle chuti přidáme koření a můžeme podávat. Dobrou chuť!