Přípravou a vařením tradičního ramenu strávíte v kuchyni několik hodin. A co si budeme nalhávat, komu by se do toho chtělo. Práci jsme si proto ulehčili hned v několika bodech. Výsledkem je i tak výborná, sytá polévka na styl ramenu.
1 porce obsahuje
- 390 kcal
- 37 g sacharidů
- 13 g tuků
- 28 g bílkovin
Na 4 porce
- jarní cibulka
- chilli omáčka
- sezam
- 1 lžíce arašídového másla
- 1 čajová lžička granulovaného česneku
- 1 špetka sušeného zázvoru
- 80 ml sójové omáčky
- 4 lžíce miso pasty
- 4 balení ramen nudlí
- voda
- vajíčko
- pak choi
- zelenina
- koriandr
Postup
-
Víc jednoduché už to snad ani nemůže být!
Všechny ingredience na základ smíchej v misce, zalij horkou vodou (množství necháme na tobě a na tom, jak moc řídkou konzistenci preferuješ), pořádně promíchej a přidej instantní nebo čerstvé nudle.
-
Zdobení je v tvojí režii - do polévky přidej nějakou bílkovinu. My zvolili vejce na tvrdo, super je ale taky restované tofu nebo R2E maso. Nezapomeň ani na zeleninu, přidat můžeš také houby nebo oblíbené bylinky. My vše dokončili čerstvým koriandrem a za nás 10/10! 👌🏻
-
Nezapomeň se s námi podělit o tvůj výtvor! Rádi si ho prohlédneme pod označením @vilgainrecepty!