Tuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninou

Kristýna
Kristýna Martínková
50 min.
19 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Tuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninou

Tyhle tuňákové kuličky jsou snadné a velmi rychle hotové. Navíc jemně pikantní a plné bílkovin. V kombinaci s pečenou sezónní zeleninou tak vykouzlíte skvělý oběd či večeři, kterou budete chtít jíst pořád! :)

1 porce obsahuje 1 kulička

  • 57 kcal
  • 6 g sacharidů
  • 5 g tuků
  • 2 g bílkovin

Na 12 porcí

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Tuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninouQuinou uvařte podle návodu a nechte vychladit. 

  2. Plech vyložte pečicím papírem a troubu si předehřejte na 180 °C.

  3. Červenou cibuli a česnek nakrájejte na malé kousky a ve větší míse smíchejte s tuňákem, quinoou, vejcem, hořčicí, libečkem, solí a pepřem.

  4. Ze směsi tvořte středně velké kuličky, dejte je na plech a potřete olejem.Tuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninou

  5. Poté kuličky pečte 20 minut dozlatova a podávejte s pečenou zeleninou.Tuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninou

  6. Dobrou chuť!Tuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninouTuňákové kuličky s quinoou a pečenou zeleninou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
19 Líbí se mi Uložit recept