Karbanátky z červené řepy s balkánským sýrem

Šárka Červinková
Šárka Červinková
30 min.
30 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Karbanátky z červené řepy s balkánským sýrem

Karbanátky z červené řepy vylepšené balkánským sýrem jsou skvělou náhradou masitých jídel. Podávat je můžete na zeleninovém salátku, s bramborem, s bagetkou nebo je můžete použít do burgeru místo masa. Pochutná si na nich opravdu každý. 

1 porce obsahuje 2 karbanátky

  • 302 kcal
  • 20,2 g sacharidů
  • 17,6 g tuků
  • 14,5 g bílkovin

Na 2 porce

Suroviny:

Postup

  1. Karbanátky z červené řepy s balkánským sýremŘepu oloupeme a nastrouháme najemno do misky.

  2. K řepě přidáme ovesné vločky, nadrolený balkánský sýr a vejce. Celou směs dochutíme tymiánem, petrželkou, sušeným česnekem, osolíme a opepříme.

  3. Z těsta vytvoříme bochánky a následně tlustší placičky. Vzniklé karbanátky osmahneme z obou stran na avokádovém či jiném oleji.

  4. Podáváme s česnekovým dipem. Jako přílohu můžeme zvolit zeleninu, brambory nebo bagetku. Karbanátky můžeme využít i do burgerů jako náhradu za maso.

  5. Dobrou chuť.Karbanátky z červené řepy s balkánským sýrem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
30 Líbí se mi Uložit recept