Burger ready za 15 minut? Yes! Díky předvařené vepřové pleci je jeho příprava hračka a výsledek totální slast na jazyku. Dochutit ho můžeš tím, co na burgeru miluješ úplně nejvíc. My vsadili na klasiku a sliny se nám sbíhají ještě teď!
1 porce obsahuje
- 518 kcal
- 66 g sacharidů
- 14 g tuků
- 41 g bílkovin
Na 2 porce
- 2 Vilgain pita chleby
- 300 g R2E vepřové plece
- ghee ve spreji
- 1 lžíce lupinové amino omáčky
- 1 lžíce sweet chilli omáčky
- 4 lžíce kečupu s nižším obsahem cukru
- 2 lžíce majonézy light
- 2 lžíce bílého jogurtu
- 20 g ledového salátu
- 20 g červeného zelí
- 20 g mrkve
- 40 g cibule
- 1 lžíce Vilgain medu květového
- sójovka ve spreji
Postup
-
Pita chleba podélně rozřízni a jemně opeč na troše ghee. -
Mezitím si připrav trhané vepřové - maso vidličkou natrhej, lehce orestuj, přidej lžíci lupinové amino omáčky, sweet chilli sauce, 4 lžíce kečupu a pořádně promíchej.
-
Dalším komponentem je majonéza s jogurtem, kterou natři na spodní část pity.
-
A jde se vrstvit! Na jogurtovou majolku dej salát, masovou směs, nakrouhané červené zelí, mrkev a karamelizovanou cibulku. Jak na ni? Jednoduše ji nakrájenou na kolečka orestuj na troše ghee a přidej lžíci medu a zastříkni sójovkou ve spreji.
-
A máš hotovo! Tak dobrou chuť!