Domácí Burger? Nejlepší Burger! Tenhle kuřecí máte díky R2E masu za chvilinku hotový a ideální oběd nebo svačina na cesty je na stole.
Tak pojďme na to. :)
1 porce obsahuje 1 burger
- 478 kcal
- 36 g sacharidů
- 21,6 g tuků
- 34,1 g bílkovin
Na 1 porci
- 100 g R2E kuřecího masa
- 1 čajová lžička olivového oleje
- 1 čajová lžička amino omáčky
- pepř
- chilli
- 20 g polníčku
- 20 g okurek
- 1 čajová lžička majonézy
- 1 pečivo
- 2 cibule
- 1 lžíce javorového sirupu
Postup
-
Připravíme si ingredience. Zeleninu omyjeme a nakrájíme. -
Kuřecí maso ochutíme. Smícháme ho společně s olivovým olejem, kořením a kokosovou amino omáčkou. Pokud budeme chtít, můžeme ohřát na pánvi. Ale není to nutné. R2E kuřecí maso, které jsme použili, je už totiž připravené k jezení.
-
Cibuládu si připravíme tak, že na pánvi osmahneme cibuli dozlatova a ke konci přimícháme javorový sirup.
-
Pak už jen všechno naskládáme do celozrnného pečiva a máme hotovo!
PS. kdyby se vám chtělo upéct si vlastní housku, koukněte na tenhle recept.
Tak dobrou chuť. :)