Aj karambá! Trhané kuře v mexické míse s rýží a nachos vás přenese daleko za české hranice... alespoň v kuchyni!
1 porce obsahuje
- 457 kcal
- 68 g sacharidů
- 5 g tuků
- 29 g bílkovin
Na 1 porci
- 60 g rýže
- 150 g trhaného kuřecího masa
- 30 g ready to eat fazolí
- 10 g nachos
- 20 g ledového salátu
- 20 g sterilované kukuřice
- 20 g cherry rajčat
- koriandr
- 1 šťáva z limetky
- olivový olej ve spreji
Postup
-
Uvaříme si rýži podle návodu. Příprava jasmínové rýže je super rychlá, trvá to zhruba 10 minut.
-
Prohřejeme trhané kuře na pánvi.
-
Mezitím si do hlubokého talíře nachystáme salát, který zakápneme trochou olivového oleje.
-
Cherry rajčátka nasekáme, přidáme na jemno nakrájenou cibuli a koriandr, osolíme, opepříme, zakápneme trochou šťávy z limetky. Přidáme i nachos, propláchnuté fazole a kukuřici.
-
K takto nachystané zelenině přidáme uvařenou rýži, nakonec i kuře a plnohodnotné jídlo je na stole. Dobrou chuť!PS: Tenhle recept bude skvěle fungovat i s trhaným hovězím, použijeme Vilgain R2E Beef a další varianta tohoto jídla plného chuti je na světě.