Poctivý cheeseburger ready za pár minut, a k tomu všemu jen z pár kvalitních suroviny? No pojď mi! Přesně to je něco, co potřebuješ ve chvíli, kdy máš neskutečnou chuť na "číze", ale chceš svému tělu dopřát plnohodnotné jídlo bez zbytečných aditiv navíc nebo něco, co ti 100% nesedne do jídelníčku. Super taky je, že si tuhle verzi můžeš dotunit vždycky podle sebe! 👉🏻 Nejsi fanda nakládaček nebo rajčat? No problem! Prostě je vynech nebo přidej další suroviny, které podle tebe v burgeru rozhodně nesmí chybět! 🍔
1 porce obsahuje
- 560 kcal
- 43 g sacharidů
- 27 g tuků
- 29 g bílkovin
Na 1 porci
- 120 g mletého hovězího masa
- 5 g cibule
- 2 lžíce kečupu
- 2 lžíce hořčice
- 1 lžíce sójové omáčky
- burgerová houska
- 1 plátek cheddaru
- sůl
- pepř
- kyselá okurka
Postup
-
Mleté maso si opepři, osol a přidej trochu sójovky. Pořádně promíchej a uplácej placku.
-
Tu hoď na rozpálenou pánev (my jsme ji před tím ještě postříkali trochou avokádového oleje).
-
Když je maso hotové, dej ho pryč z pánve a polož na něj plátek cheddaru. Na pánvi pak lehce opeč burgerovou housku.
-
Když je houska hezky křupavá, potři jednu stranu kečupem a druhou hořčicí, přidej hotové maso, nakrájenou cibulku, okurku a přiklop.
-
My si k němu udělali easy lehký salát, aby to bylo maximálně vyvážené jídlo. Super budou taky domácí hranolky.
Tak dobrou chuť a s výsledkem se nezapomeň podělit na Instagramu s označením @vilgainrecepty! ✨