Adéla

Adéla

Recenze

Zklamání – Miluju klasickou Bounty tyčinku, tak jsem chtěla vyzkoušet její proteinovou alternativu. Rozhodně jsem nepočítala s tím, že by proteinovka chutnala stejně, jako originál, nicméně vzhledem k tomu, jak jsem různě četla, že to chutná "skoro stejně" jsem tomu nějaké šance dávala. Nechutná to stejně, ani podobně... vlastně se to nepodobá vůbec ničím jiným, než obalem. Konzistence tyčinky je žvýkačkovitá, takže to máte nalepené po celé puse, těžko se to kouše a ještě hůř polyká a chuť to má trochu do kokosova, nicméně spíš je to jenom sladké. Očekávala jsem, že tam bude minimálně strouhaný kokos, na kterém není nic špatného a který v klasické tyčince je - to se také nekonalo.

Cena/výkon bezva – Za ty peníze je to úžasně výhodný nákup sady rovnou dvou činek, které na doma bohatě vystačí. Vzhledem k tomu, že se očividně jedná o připravenou formu činek, která je pro různé váhy jen různě naplněná, očekávejte, že i nižší váhy budou poměrně velké činky. Navíc je to z plastu, takže jakmile se trochu zpotíte, začnou klouzat, proto doporučuju k činkám přihodit ještě rukavice, pokud ještě nejste jejich majitelem. Moc se mi líbí balení činek.

Spokojenost – Obří pytel dobroty za pár kaček. Skvěle se s ním pracuje, dobře se rozpouští a při míchání nepění, takže nemusíte čekat půl dne, než ho můžete vypít. Bomba. :) Čokoláda/ořech je strašně dobrá příchuť, která mi sice zrovna dvakrát nepřipomíná Kinder Bueno, jak tu bylo zmiňováno, ale i tak je moc dobrá a to jak s vodou, tak s mlékem - ale s mlékem je mnohem lepší. :) Jahoda v kombinaci s mlékem chutná jako jahodový shake z Mekáče a tomu já neodolám. :)