Vilgain Saccharomyces Boulardii – kvasinkové probiotikum, ideální na cestování a při braní antibiotik, odolné proti žaludečním šťávám, teplotně stabilní
Vilgain Saccharomyces Boulardii – kvasinkové probiotikum, ideální na cestování a při braní antibiotik, odolné proti žaludečním šťávám, teplotně stabilní
Cestovatelské probiotikum
pro silný mikrobiom
Probiotika jsou definovaná jako látky podporující správnou funkci mikrobiomu, proto také nemusí být probiotika nutně bakteriální kultury. Saccharomyces Boulardii je čistě kvasinkové probiotikum, které je oproti bakteriím teplotně stabilnější a lépe odolává žaludečním šťávám.
Jediný druh kvasinky prosperující v lidském těle ✅
Saccharomyces Boulardii je jediná známá kvasinka s probiotickými účinky [1] která roste ve 37 °C - tedy přirozeném prostředí lidského organismu [2]. Například pivo, droždí a další zdroje kvasinek přežívají v prostředí kolem 30 °C, také proto v našem těle nepůsobí probiotickými vlastnostmi.
100% efektivita
při užívání antibiotik
Narozdíl od běžných probiotik na bázi bakterií mléčného kvašení, které při kontaktu s antibiotiky v těle umírají, Saccharomyces Boulardii žádné negativní reakce na antibiotika nemá a dokonce se pyšní vysokou odolností na žaludeční šťávy [3], díky jeho přirozené kvasinkové formě.
Kdy ještě můžeš
kvasinková probiotika využít?
Nejvyšší možná ochrana
před vnějšími vlivy
Kvasinky jsou živé organismy, které mohou postupně degradovat působením přístupu kyslíku (oxidace) a vzdušné vlhkosti (vlhnutí). Z toho důvodu jsme při vývoji zvolili možnost balení do blistrů, které chrání každou kapsli odděleně před působením vnějších vlivů.
Jak probiotika užívat a jak je skladovat?
Kvasinková probiotika jsou živé mikroorganismy a při nevhodném zacházení mohou přicházet o svou kvalitu. Nevystavuj je proto přímému slunci ani teplotám nad 25 °C. Z dlouhodobého hlediska doporučujeme uchování v chladných prostorách, nejlépe v ledničce.
Vilgain® Saccharomyces Boulardii | Vilgain® Probiotics | Vilgain® Probiotics Complex |
Typ |
Typ |
Typ |
Kvasinková probiotika | Bakteriální probiotika | Bakteriální probiotika |
Počet kmenů |
Počet kmenů |
Počet kmenů |
1 | 7 | 15 |
KTJ* / 1 kapsle |
KTJ* / 1 kapsle |
KTJ* / 1 kapsle |
5 mld | 10 mld | 30 mld |
Prebiotika / 1 kapsle |
Prebiotika / 1 kapsle |
Prebiotika / 1 kapsle |
150 mg inulinu | 200 mg inulinu | 200 mg inulinu |
Odolnost vůči žaludečním šťávám |
Odolnost vůči žaludečním šťávám |
Odolnost vůči žaludečním šťávám |
Vysoká | Střední | Střední |
Vliv antibiotik |
Vliv antibiotik |
Vliv antibiotik |
ATB nesnižují četnost probiotik | ATB snižují četnost probiotik | ATB snižují četnost probiotik |
Ideální použití |
Ideální použití |
Ideální použití |
Na cestování, při užívání antibiotik nebo rozhozeném mikrobiomu | Každodenní doplňování probiotických kultur | Silnější verze základních Probiotics, po dobrání antibiotik, při zažívacích obtížích |
Balení |
Balení |
Balení |
Blistry po 30 kapslích | Dóza s 90 kapslemi | Blistry po 60 kapslích |
Koupit | Koupit | Koupit |
*KTJ = kolonie tvořící jednotky, tj. množství mikroorganismů
Ingredience
Probiotické kvasnice (Saccharomyces boulardii), inulin, protispékavá látka (stearan hořečnatý), výtažek z bambusu (oxid křemičitý), celulózová kapsle, guma gellan, oxid zinečnatý.
Kvalita ingrediencí
- 1x v pořádku
Kalorické tabulky
1 kapsle | |
Saccharomyces boulardii | 5x10^9 KTJ |
Inulin | 150 mg |
*KTJ = kolonie tvořící jednotky
Dávkování: 1 kapsle
Dávek v balení: 30
Doporučení výrobce
- Užívejte 1 kapsli denně společně s jídlem.
- Doporučujeme užívat minimálně 1 týden před plánovaným odjezdem do exotických zemí.
Upozornění
- Doplněk stravy.
- Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
- Tento produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Není vhodné pro děti do 3 let.
- Pro optimální stabilitu produktu doporučujeme uchovávat v chladničce.
- Skladujte uzavřené v suchu a mimo přímé sluneční záření při pokojové teplotě.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.