Amylon BIO Rýžový Puding – 40 g
Amylon BIO Rýžový Puding – 40 g
Amylon BIO Rýžový puding - směs pro přípravu dezertu
Pudingy jsou specialita firmy Amylon. Rýžový puding není výjimkou - opět byly použity jen ty nejnutnější suroviny, a to rovnou v bio kvalitě. Jak už u Amylonu bývá zvykem, nenajdeme ve složení žádné stabilizátory, konzervanty či jiné umělé látky. Obsahuje mrazem sušené ovoce, tedy takové, které si i po sušení udrží vysoký obsah mikroživin. Navíc si jej s klidem můžou vychutnat i celiaci
Amylon BIO Rýžový puding v bodech:
- bez barviv a aromat
- s obsahem lyofilizovaného ovoce
- bez přidaného cukru
- bezlepková potravina
Balení: 40 g | |||||||||||||
100 g* | 40 g | 100 g | 40 g | ||||||||||
jablko/skořice | malina, banán/dýně | ||||||||||||
Energetická hodnota | 339 kJ / 80 kcal | 152 kJ / 32 kcal | 338 kJ / 80 kcal | 151 kJ / 32 kcal | |||||||||
Tuky | 1,4 g | 0,56 g | 1,4 g | 0,56 g | |||||||||
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g | 0,4 g | 0,9 g | 0,4 g | |||||||||
Sacharidy | 14 g | 5,6 g | 14 g | 5,6 g | |||||||||
- z toho cukry | 8 g | 3,2 g | 8 g | 3,2 g | |||||||||
Bílkoviny | 3 g | 1,2 g | 3 g | 1,2 g | |||||||||
Sůl | 0,09 g | 0,04 g | 0,09 g | 0,04 g |
*Výrobek připravený podle návodu s mlékem (1,5 % tuku) a cukrem.
Ingredience:
Příchuť jablko/skořice: BIO rýžový škrob, BIO jablko sušené (8 %), BIO skořice mletá (3 %).
Příchuť malina: BIO rýžový škrob 89,7 %, BIO sušený malinový prášek 4,5 %, BIO sušená červená řepa, přírodní aroma.
Příchuť banán/dýně: BIO rýžový škrob 95,6 %, BIO sušená dýně 3,6 %, přírodní aroma.
Doporučení výrobce:
- Příprava: Z odměřeného 1⁄2 l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby. Přidáme 1 lžíci cukru (cca 20 g) a zahříváme k varu. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
- Tip: Puding lze uvařit i s náhražkami mléka jako je ovesný či sójový nápoj.
- Hotový puding je určen k rychlé spotřebě.
Upozornění:
- Potravina.
- Skladujte v suchu a chladu, mimo dosah slunečního záření.
- CZ-BIO-001.