Dubajská čokoláda všude? Jo, přesně tak to v posledních týdnech vypadá ve světě internetu, a není divu.. Spojení kvalitního pistáciového krému, čokolády a křupavého elementu je nebe v puse, no a proto jsme se rozhodli zkusit to taky. Tentokrát v lívancové verzi, která je mnohem vyváženější než běžná verze. Obohocená o kopu bílkovin z protein směsi na lívance, tvarohu a hlavně protein crispies. Ty jsme dali dovnitř místo nedosažitelného těsta kataifi, takže ti ušetříme čas jeho sháněním a lívance nakopneme na novou úroveň! 💪🏻
1 porce obsahuje
- 530 kcal
- 42 g sacharidů
- 19 g tuků
- 43 g bílkovin
Na 1 porci
- 70 g Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix
- 70 g vody
- 20 g pistáciového krému
- 20 g měkkého tvarohu
- 20 g protein crispies
- 20 g hořké čokolády
- 30 ml mléka
- pistácie
- maliny
- sůl
- ghee ve spreji
Postup
-
Směs na lívance smíchej s vodou a nech minutku odstát. Následně je opékej na troše ghee z obou stran dozlatova. -
Vytvoř si náplň smícháním pistáciového krému, tvarohu a protein crispies. Tou naplň lívance.
-
Rozehřej si čokoládou a smíchej jí s mlékem. Polevou následně polij naplněné lívance.
-
Pro výraznější chutě lívance lehce posyp velmi malým množstvím soli, přidej maliny a nasekané pistácie.
-
A je to, tak dobrou chuť!