Gnocchi s pestem a mozzarellou

Eliška Lossmannová
Eliška Lossmannová
40 min.
72 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Gnocchi s pestem a mozzarellou

Rychlý a jednoduchý oběd nebo večeře, která vám chutí připomene italské jídlo z restaurace… to jsou přesně tyhle noky s Vilgain pestem a mozzarellou!

Noky budete mít hotové do 40 minut, ovšem když budete hodně zruční, zvládnete to i do 20.

1 porce obsahuje 1 talíř gnocchi

  • 480,6 kcal
  • 62,6 g sacharidů
  • 18 g tuků
  • 15 g bílkovin

Na 3 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Gnocchi s pestem a mozzarellouNoky uvaříme podle návodu na obalu.

  2. Na pánvi rozehřejeme ghí, na kterém dozlatova opečeme najemno nakrájenou cibuli a rozmačkaný česnek.

  3. Poté přidáme na plátky nakrájené žampiony, které také lehce osmahneme.

  4. Přilijeme trochu vody, rajčata, sůl a pepř, promícháme a přiklopíme pokličkou. Necháme podusit.

  5. Poté vmícháme Lučinu nebo žervé a pesto.Gnocchi s pestem a mozzarellou

  6. Vše spolu promícháme a necháme chvilku povařit.Gnocchi s pestem a mozzarellou

  7. Poté do omáčky vmícháme uvařené noky, na menší kousky nakrájenou mozzarellu a natrhanou čerstvou bazalku.Gnocchi s pestem a mozzarellou

  8. Pořádně promícháme, dozdobíme lístkem bazalky a podáváme. 

    Tak dobrou chuť! Gnocchi s pestem a mozzarellou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
72 Líbí se mi Uložit recept