Gnocchi s Hokkaidó z jedné pánve

Romana Henželova
Romana Henželova
40 min.
57 Líbí se mi Komentáře
2
Uložit recept
Gnocchi s Hokkaidó z jedné pánve

Rychlé a chutné jídlo - no kdo by to nemiloval? A ještě k tomu z jedné pánve, ze které se nají rovnou dva! Navíc není potřeba umývat hodně nádobí, a to je super. Z kombinace dýně Hokkaidó, cherry rajčátek, hořčice nebo kurkumy nám vznikne tahle výborná krémová omáčka. 

1 porce obsahuje polovina pánve

  • 552 kcal
  • 97,4 g sacharidů
  • 9,3 g tuků
  • 16 g bílkovin

Na 2 porce

Příprava
Na dokončení
  • 40 g ricotty
  • listová petržel

Postup

  1. Gnocchi s Hokkaidó z jedné pánve

  2. Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, nasekaný česnek a na kostky nakrájenou dýni. Jemně osolíme a dobře opečeme. 

  3. Přidáme nakrájená cherry rajčátka, promícháme a dochutíme lžičkou hořčice. Do směsi přidáme hotové gnocchi a necháme opékat.

  4. Vše zalijeme zeleninovým bujónem (podle potřeby), který si předtím rozmícháme v teplé vodě. A chvilku podusíme, dokud nám dýně nezměkne.

  5. Okořeníme, přidáme kurkumu a mícháme. Omáčka začne houstnout, podle potřeby můžeme naředit bujónem nebo vodou. 

  6. Nakonec přidáme nasekanou petržel a ricottu. Ozdobíme a můžeme podávat.Gnocchi s Hokkaidó z jedné pánve

  7. Dobrou chuť!Gnocchi s Hokkaidó z jedné pánve

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
57 Líbí se mi Uložit recept