Salát s broskví a mozzarellou

Šárka Červinková
Šárka Červinková
15 min.
38 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Salát s broskví a mozzarellou

Zeleninové saláty k létu neodmyslitelně patří. To se ví. Jaké kombo chutí ale vznikne, jakmile do salátu přidáš sladké a šťavnaté ovoce? To se nedá popsat, to se musí ochutnat! Vyzkoušej zeleninový salát s broskví, mozzarellou a schwarzwaldskou šunkou zalitý medovou zálivkou!

1 porce obsahuje 1 miska salátu

  • 514 kcal
  • 20 g sacharidů
  • 31 g tuků
  • 37,5 g bílkovin

Na 2 porce

Salát
Medová zálivka
Příloha

Postup

  1. Salát s broskví a mozzarellou

    Do mísy přendáme mix salátů, nakrájená cherry rajčata a lístky čerstvé bazalky.

  2. Dále přidáme nakrájenou broskev, natrhanou schwarzwaldskou šunku a natrhanou mozzarellu. Salát posypeme sušenou bazalkou, oregánem, dýňovými semínky a mořskou solí.

  3. V misce smícháme 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíci medu a šťávu z 1/2 citrónu. Salát zalijeme zálivkou a můžeme jíst. Podáváme s opečeným Tousťákem.

  4. Dobrou chuť.

    Salát s broskví a mozzarellou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
38 Líbí se mi Uložit recept