KoRo Mandlové máslo – Bílý krém
KoRo Mandlové máslo - 100% mandlové máslo bez přidaného cukru a soli
KoRo Mandlové máslo se vyrábí hned ve třech skvělých variantách – bílé, hnědé a křupavé. Otázka zní, jaký je v nich rozdíl? Je to vlastně docela jednoduché: u hnědého (také tmavého) mandlového másla se neloupaná mandlová jádra opraží a zpracují na krémovou pastu. To dává hnědému mandlovému máslu výraznou, oříškově-mandlovou chuť. Pro bílé mandlové máslo se zpracovávají oloupaná, blanšírovaná mandlová jádra. Tím získá bílá mandlová pasta mírně nasládlou chuť. No a do třetice tu máme variantu s pořádnými křupavými kousky, které se skládá ze 100% mandlí, z nichž většina je blanšírována a zpracována na krémové pyré, zatímco menší část je před přidáním do sklenice jemně nasekána a opražena.
Opravdu se nemůžeme rozhodnout, která z těchto variant je lahodnější. Ořechové máslo je skvělá pomazánka. Ať už teplé nebo studené, sladké nebo slané, je také vynikající pro dochucení a zjemnění omáček, dipů a zeleninových pokrmů. Skvěle se hodí i do koktejlů nebo na pečení. A co by to bylo za ovesnou kaši bez lžičky mandlového másla jako polevy?
KoRo Mandlové máslo v bodech:
- vyrobeno ze 100% mandlových jader
- bez přidaného cukru nebo soli
- intenzivní a jedinečná chuť
- lahodné a krémové
- všestranné použití – jako poleva na sladké pokrmy nebo ke zjemnění slaných jídel
100 g | |
Energetická hodnota | 2619 kJ / 626 kcal |
Tuky | 53 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4 g |
Sacharidy | 9,7 g |
- z toho cukry | 4,9 g |
Vláknina | 12 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0 g |
Ingredience
100 % mandlí.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy lískových ořechů, kešu a pistácií.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při pokojové teplotě.
- Po otevření uchovávejte na chladném místě.
- Případný usazený olej zamíchejte.