Bowls není nikdy dost. Do jedné misky člověk přidá suroviny, které má nejraději a může vykouzlit nespočet kombinací - bowls na asijský způsob, sladké bowls, v létě třeba zmrzlinové, no a dneska tu pro vás máme mexickou nachos bowl s hovězím masem a fazolemi. Nejlepší na tom je, že jsme do receptu použili „ready to eat“ předvařené maso i fazole, takže se vám zkrátí doba vaření, na chuti to ale mnohonásobně přidá.
Tak pojďme na to!
1 porce obsahuje
- 669 kcal
- 86 g sacharidů
- 20 g tuků
- 33 g bílkovin
Na 1 porci
- 60 g hnědé rýže
- 25 g Vilgain Tortilla Crackers - chia a sůl
- 100 g Vilgain R2E hovězího masa
- 50 g Vilgain R2E černých fazolí
- 15 g Vilgain mango chutney
- 15 g chilli omáčky z pečených paprik
- 1 čajová lžička sušené cibule
- 30 g kukuřice
- 20 g avokáda
- 30 g cherry rajčat
- 20 g ledového salátu
Postup
-
Rýži si uvaříme dle návodu na obalu.
-
Mezitím si nachystáme masovou směs. Hovězí maso natrháme a dáme do misky společně s fazolemi, chilli omáčkou a lžičkou sušené cibule. Směs zamícháme a chvilku ohřejeme na pánvičce.
-
Uvařenou rýži dáme na ⅓ hlubokého talíře, vedle rýže příjdou tortilla crackers, salát, rajčata, kukuřice a směs masa s fazolemi.
-
Nakonec doprostřed přidáme na plátky nakrájené avokádo a lžíci mangového chutney.
-
Tak dobrou chuť! A nezapomeňte s námi výsledek sdílet na našem Instagramu s označením @vilgainrecepty!