Už nevíš na jaký způsob si připravit lívance?
My tu pro tebe máme příchuť "Red Velvet". Směs jsme za tebe už připravili, takže stačí zalít mlékem nebo vodou a opéct na pánvi.
Pojď s námi vyzkoušet tuhle rychlovku!
1 porce obsahuje
- 455 kcal
- 62 g sacharidů
- 9 g tuků
- 28 g bílkovin
Na 1 porci
Na lívance:
- 70 g Vilgain směsi na lívance - red velvet
- 80 ml mléka
Navrch:
- 1 lžíce javorového sirupu
- 20 g rybízu
- 1 lžíce řeckého jogurtu
- 5 g para ořechů
Postup
-
Směs na lívance v misce smíchej s mlékem a nechej minutku odstát.
-
Rozehřej si pánev s nepřilnavým povrchem nebo ji vymaž kapkou oleje.
-
Lžicí nebo naběračkou vlij těsto na pánev a opeč z obou stran.
-
Lívance servíruj s řeckým jogurtem (můžeš je promazat), nasekanými ořechy (my zvolili para ořechy), bobulovitým ovocem a vše nakonec zalij pořádnou dávkou javorového sirupu.