Red velvet lívance s rybízem

15 min.
8 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Red velvet lívance s rybízem

Už nevíš na jaký způsob si připravit lívance?

My tu pro tebe máme příchuť "Red Velvet". Směs jsme za tebe už připravili, takže stačí zalít mlékem nebo vodou a opéct na pánvi.

Pojď s námi vyzkoušet tuhle rychlovku!

1 porce obsahuje 7 lívanečků

  • 455 kcal
  • 62 g sacharidů
  • 9 g tuků
  • 28 g bílkovin

Na 1 porci

Na lívance:
Navrch:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Red velvet lívance s rybízemSměs na lívance v misce smíchej s mlékem a nechej minutku odstát.

  2. Rozehřej si pánev s nepřilnavým povrchem nebo ji vymaž kapkou oleje.

  3. Lžicí nebo naběračkou vlij těsto na pánev a opeč z obou stran. 

  4. Lívance servíruj s řeckým jogurtem (můžeš je promazat), nasekanými ořechy (my zvolili para ořechy), bobulovitým ovocem a vše nakonec zalij pořádnou dávkou javorového sirupu.Red velvet lívance s rybízem

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
8 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________