Tropický dezert: Nadýchané kokosovo-mangové lívance

Viktorie Hrazdílková
Viktorie Hrazdílková před 3 měsíci
30 min.
Tropický dezert: Nadýchané kokosovo-mangové lívance

Většina z nás si letos musela nechat zajít chuť na dovolenou v exotických zemí. Tak si pojďme dopřát dezert, který nás alespoň na chvíli přenese do tropického ráje. Pokud jste milovníci sladkých dobrot, máme pro vás skvělý recept na jednoduché kokosovo-mangové lívance.

1 porce obsahuje

  • 510 kcal
  • 38 g sacharidů
  • 32 g tuků
  • 17,5 g bílkovin

Na 2 porce

Těsto na lívance
Na ozdobu

Postup

  1. V míse smícháme sypké ingredience: kokosovou a ovesnou mouku, kypřící prášek a špetku soli.

  2. Tropický dezert: Nadýchané kokosovo-mangové lívanceV druhé míse smícháme tekuté ingredience: zralé mango nakrájené na kostičky, vejce, kokosové mléko, vodu a kokosový sirup. Celou směs rozmixujeme tyčovým mixérem.

  3. Tropický dezert: Nadýchané kokosovo-mangové lívancePoté smícháme sypké i tekuté suroviny a na pánvi, kterou jsme lehce postříkali olejem, dozlatova opékáme nadýchané lívance z obou stran.

  4. Tropický dezert: Nadýchané kokosovo-mangové lívanceKokosovo-mangové lívance servírujeme se zakysanou smetanou, mangem, kokosovým sirupem a snítkou máty.

Poděkuj autorovi
2
Aktin neon shaker
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________
  • ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________ ________

    ____________________