Vegetariánský boršč se zakysanou smetanou

60 min.
31 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Vegetariánský boršč se zakysanou smetanou

Boršč jak ho možná ještě neznáš! Tento pokrm je původem z Ukrajiny, kde se tradičně dělá s hovězím masem. My jsme se ale rozhodli tuto sytě červenou polévku ponechat ve vegetariánské verzi.

1 porce obsahuje 1 miska

  • 200 kcal
  • 21 g sacharidů
  • 11 g tuků
  • 5 g bílkovin

Na 4 porce

Na polévku:
Na dochucení:
Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Vegetariánský boršč se zakysanou smetanouJako první si udělej vývar z kořenové zeleniny a koření (bobkový list, pepř celý, nové koření, sůl). Zároveň si dej do vody vařit neoloupanou řepu.

  2. Až bude hotový vývar a řepa měkká, na oleji si osmaž najemno nakrájenou cibulku a přidej rajčatový protlak. Chvíli smaž a poté zalij passatou a vývarem. Do polévky vlož nakrájenou zeleninu (řepu, mrkev a celer z vývaru). Celou polévku rozmixuj do krémové konzistence.

  3. Podávej se zakysanou smetanou a čerstvým koprem.

    Dobrou chuť!Vegetariánský boršč se zakysanou smetanouVegetariánský boršč se zakysanou smetanou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
31 Líbí se mi Uložit recept

Použité produkty v receptu

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________