Vilgain Kakaové máslo pražené BIO – peruánské máslo s intenzivní vůní, do kuchyně i do koupelny
Vilgain Kakaové máslo pražené BIO – peruánské máslo s intenzivní vůní, do kuchyně i do koupelny
Objednej nyní a doručíme
ve čtvrtek
Vilgain Kakaové máslo pražené BIO - přírodní máslo s intenzivní vůní na přípravu čokolády nebo restování
Vilgain Kakaové máslo není dezodorované, takže si zachovává intenzivní vůni. Je pražené a má světle krémovou barvu.
Hýčká nejen naši pokožku, ale i smysly
Máslo můžeš použít jak na výrobu čokolády, tak je velmi vhodné na restování, opékání, ale i pečení. Díky poměrně vysokému kouřovému bodu se nepřepaluje. Jeho velkou výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí a dokonce jim pomáhá vyniknout.
Své uplatnění však najde i v kosmetice. Používá se ke zvláčnění a zjemnění suché pokožky a zklidnění podrážděné pleti.
Vilgain Kakaové máslo pražené BIO v bodech:
- pražené BIO přírodní máslo
- není dezodorované - intenzivní kakaová vůně
- vhodné k výrobě čokolády, na pečení, restování
- využití i k péči o pokožku nebo výrobu kosmetiky
Balení: 250 g
100 g | |
Energetická hodnota | 3680 kJ / 895 kcal |
Tuky | 99,23 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 62,7 g |
Sacharidy | 0,5 g |
- z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,002 g |
Ingredience
BIO kakaové máslo 100 %.
Země původu: Peru
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a temnu do 25 °C, mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Oblíbené alternativy
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________ __________