Vilgain Kakaové máslo pražené BIO - přírodní máslo s intenzivní vůní na přípravu čokolády nebo restování
Vilgain Kakaové máslo není dezodorované, takže si zachovává intenzivní vůni. Je pražené a má světle krémovou barvu.
Hýčká nejen naši pokožku, ale i smysly
Máslo můžeš použít jak na výrobu čokolády, tak je velmi vhodné na restování, opékání, ale i pečení. Díky poměrně vysokému kouřovému bodu se nepřepaluje. Jeho velkou výhodou je, že nepřebíjí chutě ostatních ingrediencí a dokonce jim pomáhá vyniknout.
Své uplatnění však najde i v kosmetice. Používá se ke zvláčnění a zjemnění suché pokožky a zklidnění podrážděné pleti.
Vilgain Kakaové máslo pražené BIO v bodech:
- pražené BIO přírodní máslo
- není dezodorované - intenzivní kakaová vůně
- vhodné k výrobě čokolády, na pečení, restování
- využití i k péči o pokožku nebo výrobu kosmetiky