Vilgain Kokosový cukr
Recenze
Velmi cením, že je cukr rozemletý na jakoby moučku. Obecně je do pečení koko cukr super, protože má lehce karamelovou chuť.
Koko cukor v práškovom prevedení. Osladiť si kávu, koláč alebo hocičo ta jeho karamelova chuť je neodolatelna. Super nahrada práškového bieleho cukru. Alebo len tak deťom posypať s ním krupicovú kašu a to že ju zjedia je zaručene. Alebo posypať buchty hocičo. Zbožňujem ho kôli tej karamelovy chuti odjakživa ako som ho prvý krát vyskúšala
Tohle musí mít všichni co milují karamel a jeho vůni! Přesně tak tento cukr je jako karamel!Cukr jako cukr ale pro mě je tento chutí zajímavý jak do sladké kuchyně tak slané třeba na karamelizovanou cibuli ! Získává se ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem v Indonésii. Následně se uvaří a tím vznikne karamel, který se rozdrtí na drobné hnědé krystalky. Takže tento koko cukr má konzistenci jemnoučkou jako cukr moučkový! Karamelizované ovoce s nim bude dokonalé!