4,8
31 hodnocení

Velmi cením, že je cukr rozemletý na jakoby moučku. Obecně je do pečení koko cukr super, protože má lehce karamelovou chuť.

oblíbené alternativní sladidlo, má skvělou karamelovou chuť do pečení ideální

Parádne sa s ním pracuje (takmer ako s klasickým práškovým cukrom)😇 chuť výborná .. do pečenia určite skvelá voľba

Chutný a krásne voňavý :) ...najradšej si ho dávam do kávy :) síce trošku tvrdne v sáčku ale vôbec mi to nevadí:)

Nejjemněji namletý kokos. cukr jaký mi zatím přišel pod ruce. Za mě bomba :)

Koko cukor v práškovom prevedení. Osladiť si kávu, koláč alebo hocičo ta jeho karamelova chuť je neodolatelna. Super nahrada práškového bieleho cukru. Alebo len tak deťom posypať s ním krupicovú kašu a to že ju zjedia je zaručene. Alebo posypať buchty hocičo. Zbožňujem ho kôli tej karamelovy chuti odjakživa ako som ho prvý krát vyskúšala

Za mě nejlepší náhrada cukru v pečení. Přímo tenhle cukr je hezky mletý, takže má strukturu cukru moučkového. Miluju ho pro jeho karamelovou chuť a vůni! Chutná prostě jako karamel.

Tohle musí mít všichni co milují karamel a jeho vůni! Přesně tak tento cukr je jako karamel!Cukr jako cukr ale pro mě je tento chutí zajímavý jak do sladké kuchyně tak slané třeba na karamelizovanou cibuli ! Získává se ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem v Indonésii. Následně se uvaří a tím vznikne karamel, který se rozdrtí na drobné hnědé krystalky. Takže tento koko cukr má konzistenci jemnoučkou jako cukr moučkový! Karamelizované ovoce s nim bude dokonalé!

Zdravější varianta pro slazení. Za mě ideální na pečení nebo například na zkaramelizování ovoce..