4,8
8 hodnocení

Tohle musí mít všichni co milují karamel a jeho vůni! Přesně tak tento cukr je jako karamel!Cukr jako cukr ale pro mě je tento chutí zajímavý jak do sladké kuchyně tak slané třeba na karamelizovanou cibuli ! Získává se ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem v Indonésii. Následně se uvaří a tím vznikne karamel, který se rozdrtí na drobné hnědé krystalky. Takže tento koko cukr má konzistenci jemnoučkou jako cukr moučkový! Karamelizované ovoce s nim bude dokonalé!

1

Za mě nejlepší náhrada cukru v pečení. Přímo tenhle cukr je hezky mletý, takže má strukturu cukru moučkového. Miluju ho pro jeho karamelovou chuť a vůni! Chutná prostě jako karamel.

Zdravější varianta pro slazení. Za mě ideální na pečení nebo například na zkaramelizování ovoce..