Vilgain Kokosový cukr – přírodní sladidlo s karamelovým nádechem z ručně sbíraných kokosových květů
Vilgain Kokosový cukr - cukr s jemnou karamelovou chutí
Vilgain Kokosový cukr je alternativou běžného bílého cukru a jistě tě překvapí svou vynikající chutí s nádechem karamelu. Získává se ručním sběrem nektaru z květů kokosových palem v Indonésii. Následně se uvaří a tím vznikne karamel, který se rozdrtí na drobné hnědé krystalky.
Ideální pro zpestření jídel
Jeho použití je stejné jako u klasického cukru. Hodí se na pečení různých dezertů, palačinek nebo třeba jako posypka na ranní ovesnou kaši.
Vilgain Kokosový cukr v bodech:
- kvalitní kokosový cukr s karamelovou chutí
- alternativa bílého řepného cukru
- ideální ke zpestření pokrmů
- ruční sběr
Ingredience
100 % kokosový cukr (Cocos nucifera).
Kvalita ingrediencí
- 1x v pořádku
Země původu: Indonésie
Upozornění pro alergiky: může obsahovat obiloviny obsahující lepek, mléko, arašídy, skořápkové plody.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1632 kJ / 390 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 96 g |
- z toho cukry | 96 g |
Bílkoviny | 1,4 g |
Sůl | 0,14 g |
Železo | 2,5 mg (18 % RHP*) |
Vápník | 259 mg (32 % RHP) |
*RHP - Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).
Balení: 400 g
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a temnu při max. teplotě 25 ºC.
- Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.