Jestli jste stejně jako my milovník pomalých nedělních rán, kdy je čas připravit si pořádný brunch, máme tu pro vás další tip na snídani, která vás dostane. Co byste řekli na spojení nadupaných skořicových šneků a proteinových lívanců? 🤤 Tohle zní jako ten nejlepší start dne, souhlas? Hotovo máte do 30 minut a kromě chuti je to taky extra fotogenická instagramová záležitost. Takže plán je jasný:
👉🏻 Připravit lívance, nafotit je 🤳🏻, hodit do stories s označením @vilgainrecepty a pak už jenom vychuntávat. 👌🏻
1 porce obsahuje
- 178 kcal
- 18 g sacharidů
- 9 g tuků
- 7 g bílkovin
Na 4 porce
- 70 g Vilgain protein mixu na lívance a vafle - low sugar
- 70 ml vody
- vanilkový extrakt
- 3 lžíce ghee
- 30 g kokosového cukru
- 1 čajová lžička skořice
- 2 lžíce řeckého jogurtu
- 2 lžíce javorového sirupu
- 25 g low sugar prebiotic toppingu - bílá čokoláda
Postup
-
V míse smícháme směs na lívance s vodou a necháme chvíli odstát.
-
Poté přimícháme vanilkový extrakt.
-
Na skořicovou náplň smícháme ghee, kokosový cukr, skořici a směs dáme do pevnějšího sáčku, ze kterého ustřihneme roh (nebo můžeme použít cukrářský sáček na zdobení).
-
Na troše oleje připravíme lívance a navrch naneseme skořicovou náplň do tvaru spirály. Necháme je pod pokličkou opéct a po dvou minutách obrátíme.
-
Servírujeme s prebiotic toppinkem a polevou z creamcheese a javorového sirupu, pro více bílkovin můžeme přidat také tvaroh a pro svěžest ovoce.
-
Tak dobrou chuť!