Piadina je italský pšeničný chleba, s geniálně měkkou a jemnou strukturou, která se skvěle roluje do wrapu a netrhá se. Tuto pochoutku vymysleli italští gurmáni už za starověkého Říma, kde tvořila základní kámen širokého spektra pokrmů.Jak můžeš vidět, chutí i popularitou obstála zkoušku času.
Piadinu ti přinášíme z regionu Romagna, který se nachází mezi Benátkami a Florencií. Oblast se vyznačuje nejenom prvotřídními podmínkami pro pěstování a důrazem na kvalitní ingredience ale také tím, že odtud původně italský chléb pochází. Celý proces výroby probíhá v malebném městě Rimini.
Vyndej z obalu a předehřej pánev
– 1 min –
Ohřej na pánvi z obou stran
– 2 min –
Přidej sýr, rajčata, salát, šunku
a svoji oblíbenou omáčku
Máš hotovo
– 5 min –
V naší Piadině najdeš pouze 6 kvalitních surovin bez umělých konzervantů, zvýrazňovačů chuti nebo dalších balastních látek. Složení je čistě přírodní, bez zbytečných ingrediencí navíc, které tvému tělu nijak neprospívají. Těsto má navíc poctivých 26 cm v průměru, aby se jich tam vešlo co nejvíce.
Vilgain Piadina Wrap | Vilgain Wrap | Vilgain Minutová tortilla BIO |
Původ |
Původ |
Původ |
Itálie | Itálie | Itálie |
Mouka |
Mouka |
Mouka |
Pšeničná mouka | Pšeničná mouka | Celozrnná pšeničná a pšeničná mouka |
Olej |
Olej |
Olej |
Extra panenský olivový olej | Extra panenský olivový olej | Extra panenský olivový olej |
Kynutí |
Kynutí |
Kynutí |
Pomocí droždí | Bez kynutí | Pomocí pivovarských kvasnic |
Použití |
Použití |
Použití |
Italský chléb nebo k zapečení jako kapsa | K zapečení do kapsy nebo wrapu | K zapečení do kapsy nebo wrapu |
BIO |
BIO |
BIO |
Ne | Ne | Ano |
Průměr |
Průměr |
Průměr |
⌀26 | ⌀24 | ⌀22 |
Počet ks v balení |
Počet ks v balení |
Počet ks v balení |
3 | 3 | 3 |
Cena |
Cena |
Cena |
16 Kč / 100 g | 22 Kč / 100 g | |
Koupit | Koupit | Koupit |