Wolfberry Mango sušené mrazem
Wolfberry Mango sušené mrazem - křupavé ovoce plné živin
Mango je bohatým zdrojem betakarotenu, vitaminu C a vitaminu A. Jedinečný postup zpracování lyofilizací zachovává ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Sušené ovoce tím nepřichází o své vitaminy, minerální látky a další živiny obsažené v čerstvém ovoci. Lyofilizace je proces vysušení a odstranění vody ze suroviny za extrémně nízké teploty a tlaku. Výsledkem je surovina, která je vzhledově velmi podobná té čerstvé, avšak má mnohem nižší hmotnost a dokonale křupavou konzistenci. Z nutričního hlediska je mango zajímavé vysokým obsahem draslíku, vitamínu E a některými vitamíny skupiny B, konkrétně B1, B2, B6 a niacin. Mrazem sušené ovoce je snadno skladovatelné, trvanlivé a lze jej částečně rehydratovat pomocí vody do téměř původního stavu. Pokud si u sušeného manga všimnete bílých skvrnek, nic se neděje. Jde o to, že ovoce často zcukernatí a to se projeví právě takto.
Wolfberry Mango sušené mrazem v bodech:
- šetrně sušené ovoce
- zachovává si chuť a vůni čerstvého ovoce
- mango je bohatým zdrojem vitaminů a minerálních látek
- super křupavé
Ingredience
Plátky manga sušené mrazem 100 %.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1640 kJ / 393 kcal |
Tuky | 1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 84 g |
- z toho cukry | 78 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 5 g |
Sůl | 0 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.