Už máš dost ohraných snídaní a chceš něco nového? 👉🏻 Co vyzkoušet tuhle křehkou Piadinu s vajíčkem, šunkou a sýrem, kterou zvládneš, i když nejsi žádný profík, ale jen foodie, co miluje rychle připravená jídla. Tahle snídaňová královna tě překvapí nejen svou chutí, ale taky vyvážeností. Najdeš v ní kvalitní bílkoviny, sacharidy i tuky a tvému tělu dodá energii na celé dopoledne. 💪🏻
A víš, co je na ní úplně nejvíc? Klidně si jí připrav jako větší svačinu s sebou nebo lehkou večeři, když nestíháš. 🤩
1 porce obsahuje
- 603 kcal
- 57 g sacharidů
- 29 g tuků
- 32 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 Vilgain Piadina wrap
- 2 vejce
- 5 g žervé
- 10 g cheddaru
- 3 cherry rajčata
- 3 plátky vysokoprocentní šunky
- 20 g baby špenátu
- sůl
- olivový olej ve spreji
Postup
-
Na trochu oleje vlij rozmíchaná vajíčka, nech je roztéct po pánvi, lehce osol a přiklop je Piadinou.
-
Opékej, než budou hotová, pak je otoč a nech chvíli Piadinu prohřát i z druhé strany.
-
Hotovou Piadinu s vajíčky přendej na talíř a v 1/4 rozkroj.
-
Každou čtvrtinu naplň: začni žervé, to posyp nastrouhaným cheddarem, na druhou čtvrtinu dej nakrájená cherry rajčátka, pak vysokoprocentní šunku a na poslední část čerstvý baby špenát.
-
Postupně přes sebe všechny čtvrtiny přehni a voilà 👉🏻 na světě je tahle easy nabušená snídaně.
Tak enjoy!