Miluješ jahodovou pěnu, ale nemusíš ten recept, ve kterém je syrové vajíčko? Pak se ti bude líbit tahle verze s jednou tajnou ingrediencí plnou bílkovin. Chceš vědět jakou? Tak mrkni na celý recept! 🍓
PS: jestli si zapomněl/a na Valentýna, je tohle super rychlá a jednoduchá alternativa na fancy dezert z lásky! 🤫
1 porce obsahuje
- 280 kcal
- 7 g sacharidů
- 12 g tuků
- 35 g bílkovin
Na 2 porce
- 140 g jahod
- 20 g květového medu
- 50 g odtučněného tvarohu
- 1 mozarella
- 30 g jahodového proteinu
Postup
-
Připravíme si všechny suroviny. -
Následně rozmixujeme jahody. My použili mražené, ale určitě mohou být i čerstvé.
-
Následně přidáme mozzarellu, med, protein a ještě jednou pořádně rozmixujeme.
-
Na dno a boky skleniček přiložíme nakrájené půlky jahod.
-
Krém rozdělíme do skleničky a necháme vychladit 2‑3 hodiny nebo do druhého dne.
-
A podáváme, tak dobrou chuť!