Natu Karob BIO
Natu Karob BIO - zdravá alternativa klasického kakaa
Karobový prášek se získává z plodů rohovníku obecného, který je známý také jako svatojánský chléb. Svou chutí i využitím připomíná kakao, narozdíl od něj ale obsahuje méně tuku a má nižší kalorickou hodnotu. Karob je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů, přírodních aminokyselin a vlákniny. Karob je populární v oblasti Středozemního moře, kde se používá v potravinářství či jako náhrada mouky. Z plodů rohovníku obecného se také vyrábí karubin, který se přidává jako surovina při výrobě potravin, a je známý pod názvem E410.
Natu Karob BIO v bodech:
- zdravá alternativa klasického kakaa
- zdroj mnoha vitamínů a minerálů
- neobsahuje kofein
- vhodné do raw dezertů
Ingredience
100 % BIO karobový prášek.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1255 kJ / 300 kcal |
Tuky | 1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 49,1 g |
- z toho cukry | 40,5 g |
Vláknina | 39,8 g |
Bílkoviny | 4,6 g |
Sůl | 0 g |
Balení: 200 g
Doporučení výrobce
- Karobový prášek lze používat jako alternativu běžného kakaa, do pečení, s mlékem nebo do smoothies.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu a temnu.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.