Máš zahradu plnou ovoce a nechce se ti ho jen hodit do kaše nebo smoothies? Upeč si tenhle easy cheesecake plný bílkovin, který zvládneš za chvíli a skvěle si na něm pochutnáš. 😋
1 porce obsahuje
- 196 kcal
- 11 g sacharidů
- 12 g tuků
- 12 g bílkovin
Na 8 porcí
- 80 g sušenek bez cukru
- 30 g ovesných vloček
- 30 g kokosového oleje
- 30 g čekankového sirupu
- 500 g polotučného tvarohu
- 100 g zakysané smetany
- 1 vejce
- 10 g vanilkového pudingu
- vanilkové stevia drops
- 150 g malinového džemu
- lesní ovoce
Postup
-
Na korpus cheesecaku smíchej rozdrcené sušenky a ovesné vločky, čekankový sirup a kokosový olej. -
Směs zatlač do dortové formy (my použili s průměrem 18 cm), pomoci si můžeš skleničkou.
-
V misce důkladně promíchej všechny ingredience na tvarohovou vrstvu, kterou poté nalij na pořádně utlačený korpus.
-
Párkrát s formou bouchni o kuchyňskou linku, aby z krému zmizely všechny vzduchové bublinky.
-
Peč na 155 °C asi 30‑40 minut, dokud krém nezezlátne a neztuhne.
-
Nech ho hodinu chladnout na pokojovou teplotu a pak ho šoupni na pár hodin do lednice, aby se vychladil pořádně. Postup dodržuj a pomalé chladnutí nepřeskakuj, aby se ti krém nesrazil!
-
Nakonec vrch dozdob a dochuť malinovou marmeládou a oblíbeným lesním nebo zahradním ovocem, množství necháme na tobě.
-
Tak enjoy a nezapomeň s námi svůj výsledek sdílet na Instagramu s označením @vilgainrecepty! ❤️