Zapečená bageta s kuřecím masem a domácí buffalo omáčkou

Šárka
Šárka Červinková
30 min.
41 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Zapečená bageta s kuřecím masem a domácí buffalo omáčkou

Rychlá jídla, to my rádi! No a křupavou bagetku s naším kuřecím masem v domácí buffalo omáčce zapečenou se sýrem? Tu my rovnou milujeme! A budete jí milovat i vy!

1 porce obsahuje 1 bageta

  • 723 kcal
  • 34,5 g sacharidů
  • 34,3 g tuků
  • 67,2 g bílkovin

Na 2 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Zapečená bageta s kuřecím masem a domácí buffalo omáčkouNa ghee másle osmahneme nakrájenou jarní cibulku.

  2. K cibulce přidáme drcená rajčata, vinný ocet, sůl, třtinový cukr a koření. Necháme povařit cca 2 minuty.

  3. Dále přidáme nakrájené kuřecí maso a promícháme.

  4. Kuřecí směs sundáme z plotny a smícháme s řeckým jogurtem.

  5. Bagety podélně rozkrojíme a na každou polovinu navrstvíme kuřecí směs.

  6. Nakonec přidáme plátky sýru a dáme zapéct do trouby, dokud se sýr nerozteče.

  7. Rozpečené bagety podáváme s jarní cibulkou.

    Dobrou chuť!Zapečená bageta s kuřecím masem a domácí buffalo omáčkou

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
41 Líbí se mi Uložit recept