Rychlá jídla, to my rádi! No a křupavou bagetku s naším kuřecím masem v domácí buffalo omáčce zapečenou se sýrem? Tu my rovnou milujeme! A budete jí milovat i vy!
Nákup použitých surovin pro recept
229 Kč
49 Kč
49 Kč
1 porce obsahuje
- 723 kcal
- 34,5 g sacharidů
- 34,3 g tuků
- 67,2 g bílkovin
Na 2 porce
- 2 celozrná bageta
- 400 g R2E kuřecího masa
- 300 ml rajčatové passaty
- 1 lžíce řeckého jogurtu
- 1 lžíce vinného octa
- 1 lžíce ghee
- jarní cibulka
- sůl
- kampotský pepř
- oregano
- sušená cibule
- sladká paprika
- chilli
- 8 plátků 30% Eidamu
- 1 čajová lžička třtinového cukru
Postup
-
Na ghee másle osmahneme nakrájenou jarní cibulku. -
K cibulce přidáme drcená rajčata, vinný ocet, sůl, třtinový cukr a koření. Necháme povařit cca 2 minuty.
-
Dále přidáme nakrájené kuřecí maso a promícháme.
-
Kuřecí směs sundáme z plotny a smícháme s řeckým jogurtem.
-
Bagety podélně rozkrojíme a na každou polovinu navrstvíme kuřecí směs.
-
Nakonec přidáme plátky sýru a dáme zapéct do trouby, dokud se sýr nerozteče.
-
Rozpečené bagety podáváme s jarní cibulkou.
Dobrou chuť!