Brownies plné čokolády a arašídového másla. Na povrchu křehké, uvnitř vláčné. Rychlé na přípravu a všichni ho tolik milují!
To zní božsky... nejlepší na tom ale je, že ho za chvíli můžeš mít na stole i ty, protože ti právě teď ukážeme, jak na to!
1 porce obsahuje
- 255 kcal
- 9,6 g sacharidů
- 18,7 g tuků
- 7,4 g bílkovin
Na 10 porcí
- 2 vejce
- 150 g xylitolu
- 90 g Vilgain grass - fed ghee
- 85 g hořké čokolády
- vanilkový extrakt
- 50 g mandlové mouky
- 30 g proteinu na pečení
- 30 g kakaa
- Cheat Spread Peanut Butter Cup
- čokopecičky
- špetka soli
Postup
-
V kastrůlku rozpustíme ghee společně s čokoládou.
-
Vejce vyšleháme společně s xylitolem do hladké světlé pěny.
-
K vyšlehaným vejcím přidáme pár kapek vanilkového extraktu, olivový olej a rozpuštěné ghee s čokoládou. Vše společně promícháme.
-
Ke směsi přidáme mandlovou mouku, protein na pečení (ten lze nahradit stejným množstvím mouky), špetku soli a kakao.
-
Umícháme těsto, které vlejeme do menší formy s pečícím papírem. Na těsto rozprostřeme 1 lžíci arašídového másla a hrst čokopeciček.
-
Pečeme ve vyhřáté troubě na 165 °C 25‑30 minut.
-
Upečené brownies necháme vychladnout. Před podáváním přidáme extra arašídové máslo a posypeme čokopecičkami.
Tak dobrou chuť!