Tyto brownies s tvarohovým bonusem budou skvělou volbou, pokud máte chuť na něco pořádně čokoládového, ale zároveň vás potěší pár gramů bílkovin navíc. Ovoce dodá koláčku vláčnost a výsledkem je tak dokonalý chuťový zážitek.
1 porce obsahuje
- 154 kcal
- 12,5 g sacharidů
- 8,4 g tuků
- 6 g bílkovin
Na 15 porcí
- 3 vejce
- 90 g třtinového cukru
- 80 g celozrnné špaldové mouky
- 30 g čokoládového proteinu
- 6 g kypřicího prášku
- 70 g ghee
- 100 g hořké čokolády
- 250 g polotučného tvarohu
- 12 g pudingu
- 1 balení meruňkového pudingu
- 15 g třtinového cukru
- ovoce
Postup
-
Ve vodní lázni si rozpustíme máslo spolu s čokoládou. -
Mezitím si v misce vyšleháme vajíčka s cukrem do husté pěny.
-
V druhé misce smícháme všechny sypké suroviny – mouku, prášek do pečiva a protein.
-
Rozpuštěné máslo s čokoládou necháme jemně vychladnout a poté po částech přimícháváme do vajíček. Nakonec přidáme suchou směs a vymícháme husté těsto.
-
Na plech s papírem na pečení rozetřeme menší polovinu těsta. Přidáme tvarohovou náplň a posypeme mraženým ovocem.
-
Celé to přikryjeme druhou polovinou těsta a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme 30 minut na 170 °C. Po upečení necháme úplně vychladnout.
-
Fotky nezapomeneme označit #aktinrecepty :)