Full Plate by Oliver Pape

Oliver Pape
Oliver Pape
70 min.
4 Líbí se mi Komentáře Uložit recept
Full Plate by Oliver Pape

Talíř nabitý samými dobrými surovinami? To my můžeme! No a dneska jsem se vám ve spolupráci s Oliverem Pape rozhodli představit ten jeho. Jedná se o signature dish, tedy recept, který je pro Olivera typický.

Najdete na něm všechno, co vaše tělo potřebuje. Hotový bude raz dva a věřte, že si ho jednoznačně oblíbíte!

Tak pojďme na to. :)

1 porce obsahuje 1 talíř

  • 752 kcal
  • 54 g sacharidů
  • 38 g tuků
  • 56 g bílkovin

Na 2 porce

Zobrazit použité produkty

Postup

  1. Začneme tím, že si dáme péct kořenovou zeleninu (mrkev a celer) v alobalu s olivovým olejem a špetkou soli na 185 °C cca 40‑50 minut.

  2. Upečenou zeleninu nakrájíme a orestujeme na ghee. Stejně tak orestujeme hlívu i špenát. Postupně vše skládáme na talíř.

  3. Mezitím si uvaříme vejce naměkko šest a půl minuty ve vroucí vodě.

  4. Přidáme sardinky, nakrájenou hrušku, kousek čokolády, kimchi nebo kyselé okurky a vše osolíme. Chléb namažeme máslem.

    PS: Jak na domácí kimchi najdete v tomhle receptu: Domácí kimchi

  5. A můžeme podávat!Full Plate by Oliver PapeFull Plate by Oliver Pape

Chceš vědět o každém dalším novém receptu?

Přihlaš se k odběru, a jednou týdně od nás dostaneš souhrn nových receptů.

Odebírat
4 Líbí se mi Uložit recept