Green Apotheke Rýže Sushi
Green Apotheke Rýže Sushi - střednězrnná loupaná rýže pro přípravu tradičního japonského pokrmu
Green Apotheke Rýže Sushi je krátká, vysoce kvalitní rýže určená především k přípravě pravého sushi. Jedná se o speciální druh rýže, který se využívá hlavně v japonské kuchyni a to hlavně na přípravu různých druhů sushi pokrmů. Její zrnka mají oválný tvar a po uvaření je lepkavá, aby se mohla dobře tvarovat a nabírat hůlkami. Příprava je velmi snadná a rychlá a kromě skvělé chuti se vyznačuje také obsahem komplexních sacharidů.
Green Apotheke Rýže Sushi v bodech:
- speciální rýže na sushi
- oválný tvar
- po uvaření lepkavá pro snadnou manipulaci hůlkami
- obsahuje komplexní sacharidy
Ingredience
Rýže kulatozrnná loupaná.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1498 kJ / 358 kcal |
Tuky | 1 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 79 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 8,4 g |
Sůl | 0 g |
Balení: 500 g
Doporučení výrobce
- Rýži na sushi je nutné velmi důkladně vymýt.
- Pak nechte odstát ponořenou rýži alespoň 1 hodinu.
- Množství vody je 1:2,5 k původnímu množství suché rýže.
- Poté pomalu přiveďte k varu, pod pokličkou vařte 15‑20 min a nechte 10 min odstát do požadované konzistence.
- Během této přípravy se rýže nekoření ani nesolí, ochucuje se až po dovaření octovým roztokem se solí.
- Rýže musí být ve finále lepivá, ale nerozvařená.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu max. 70 %.
- Skladujte mimo dosah slunečního záření.