Konec nudným toastům! Tenhle veggie banger s vajíčkový salátem, baby špenátem a parmazánem si oblíbíš nejenom jako easy snídani, ale taky jako super nabušenou svačinu nebo lehkou večeři, co dokonale zasytí, když nestíháš. Klidně si ho vezmi s sebou do krabičky a dej si ho během pauzy. Díky tomu tak nebudeš muset běžet pro bagetu v automatu a svoje tělo nadopuješ real surovinami. 💪🏻
1 porce obsahuje
- 447 kcal
- 29 g sacharidů
- 21 g tuků
- 32 g bílkovin
Na 2 porce
- 4 plátky Vilgain sandwich bread
- 4 vejce
- 2 lžíce sýru cottage
- jarní cibulka
- sůl
- pepř
- mletá paprika
- čajová lžička hořčice
- 4 čajové lžičky parmazánu
- baby špenát
- ghee ve spreji
Postup
-
V misce smíchej nakrájená natvrdo uvařená vejce, cottage, jarní cibulku, osol, opepři a přidej mletou papriku dle tvých preferencí, pořádně zamíchej.
-
Směs dej na plátek toasťáku, posyp nastrouhaným parmazánem, přidej baby špenát, přiklop druhým plátkem a opeč na troše ghee.
-
A podávej, tak dobrou chuť!