Vilgain Mix kampotských pepřů celých
Vilgain Mix kampotských pepřů celých
Vilgain Mix kampotských pepřů celých - směs kvalitního černého, červeného a bílého pepře
Vilgain Kampotský pepř patří mezi nejlepší pepře na světě. Pochází ze stejnojmenné oblasti poblíž Thajského zálivu, který je specifický dusným klima těžké hlinité půdy. Tato kombinace vytváří dokonalý základ pro výslednou kvalitu pepře. Pěstování se provádí tradičně ručně a bez použití umělých hnojiv a pesticidů.
Černý kampotský pepř se získává z plodů ještě zeleného pepře. Po sklizni se zrna suší na slunci a fermentační proces způsobí zčernání bobulí. Následuje pečlivý ruční výběr, aby zbyly jen ty nejkrásnější bobule. Pro černou verzi kampotského pepře je charakteristická příjemná, mohutná kořenitost s nádechem máty a eukalyptu.
Červený kampotský pepř je velmi náročný na produkci, jen velmi málo nejlepších farmářů dokáže tento druh vypěstovat. Pochází ze stejné rostliny jako černý pepř, ale díky vysokému stupni zralosti je obzvláště aromatický a téměř ovocný, se silnou štiplavostí.
Bílý kampotský pepř je delikátní druh pepře, který se jako jeden z mála získává z plně zralých červených zrn, zbaven slupky a sušen na kambodžském slunci. Má jemné aroma s tóny mentolu, citrusů a eukalyptu.
Vilgain Kampotský Pepř Mix v bodech:
- směs tří druhů pepřů
- ručně sbírané bobule kvalitního pepře
- pěstování bez umělých hnojiv a pesticidů
- ideální podmínky poblíž pobřeží Thajského zálivu
- ideální k masu a do omáček
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v suchu, chladu, na tmavém místě a mimo přímé sluneční záření.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Expirace vybrané varianty produktu:
- Obvyklá expirace varianty produktu: 341 dní
- Minimální expirace varianty produktu skladem: 316 dní
- Minimální expirace je uvedena od aktuálního data.