Amylon BIO Kukuřičný škrob
Amylon BIO Kukuřičný škrob - pomocník do kuchyně v BIO kvalitě
Kukuřičný škrob je vhodný k zahušťování omáček, polévek, zjemnění pokrmů, koláčů, dortů, na přípravu dezertů a náplní. Je vyrobený z přirozeně bezlepkových surovin a je tudíž vhodný i pro bezlepkovou dietu.
Česká společnost Amylon používá při výrobě svých produktů BIO suroviny nejvyšší kvality.
Amylon BIO Kukuřičný škrob v bodech:
- vhodný k zahušťování
- k přípravě dezertů a náplní
- suroviny nejvyšších kvalit
Ingredience
BIOkukuřičný škrob.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy mléka a vajec.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1498 kJ / 353 kcal |
Tuky | <0,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 87 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 0,3 g |
Sůl | 0 g |
Balení: 200 g
Doporučení výrobce:
- Ideální na zahuštění omáček a polévek, na zjemnění pokrmů, koláčů, dortů, na přípravu náplní a dezertů.
Upozornění:
- Potravina.
- Není určeno jako náhrada pestré stravy.
- Skladujte v suchu.
- CZ‑BIO‑001.
Oblíbené alternativy
Inspiruj se recepty s tímto produktem
Související produkty
Ostatní také nakoupili
Recenze
4,9
94 hodnocení