Chceš fancy snídani, co ti dodá kopu bílkovin a připravit si jí můžeš dopředu, takže ráno ti zbyde čas? Co vyzkoušet tenhle mini snídaňový cheesecake plný jahod nebo jiného oblíbeného ovoce, který tvoje ráno nastartuje přesně tak, jak potřebuješ. 👌🏻
Navíc je to dokonale fotogenická fajnovka, kterou musíš hodit do stories a označit @vilgainrecepty! 🥰
1 porce obsahuje
- 216 kcal
- 13,9 g sacharidů
- 5,5 g tuků
- 25 g bílkovin
Na 2 porce
- 200 g sýrů cottage light
- 70 g odtučněného řeckého jogurtu
- 1 lžíce javorového sirupu
- 10 g vanilkového proteinu
- 30 g jahod
- 1 vejce
- 20 g jahod
- 70 g agáve sirupu
- 15 g jahodového prebiotic toppingu
Postup
-
V mixéru rozmixujeme cottage cheese, řecký jogurt, javorový sirup, vejce a protein. Vzniklou směs rozdělíme do dvou zapékacích misek.
-
Navrch přidáme nakrájené kousky jahod.
-
Dáme péct do trouby vyhřáté na 200 ° C na 30 minut. Po dopečení necháme vychladnout.
-
Následně na vrch každého dezertu přidáme řecký jogurt, ozdobíme jahodami a toppingem. Tak dobrou chuť!