Ideální snídaně? Ovesná kaše! A co kdybychom vám řekli, že tyhle nejsou jen tak obyčejné, ale s křupavou čepičkou! Navíc jsou do minuty hotové, připravit si je můžete čerstvé nebo na pár dní dopředu a určitě se vám nepřejí. Tenhle recept vám totiž přináší rovnou tři příchutě - takže každý den jiná snídaně zaručená.
1 porce obsahuje
- 565 kcal
- 76,5 g sacharidů
- 19,5 g tuků
- 16,2 g bílkovin
Na 3 porce
- 80 g Vilgain malinové kaše
- 150 ml rostlinného mléka
- 60 g kokosového jogurtu
- 10 g vegan crispies
- 15 g ruby čokolády
- 150 ml rostlinného mléka
- 80 g Vilgain čokoládové kaše
- 60 g kokosového jogurtu
- 10 g vegan crispies
- 15 g hořké čokolády
- 150 ml rostlinného mléka
- 80 g Vilgain makové kaše
- 60 g kokosového jogurtu
- 10 g vegan crispies
- 15 g Vilgain bílé čokolády
Postup
-
Nachystáme 3 sklenice a do každé z nich nasypeme libovolnou kaši. My zvolili malinovou, kakaovou a makovou. Zalijeme ji mlékem a dobře promícháme. Podle potřeby se může dát mléka méně či více. -
Chvíli počkáme, než kaše zhoustne a potom na každou navrstvíme jogurt. Rozpustíme čokoládu v mikrovlnce a smícháme s Vilgain vegan crispies.
-
Navrstvíme na kaši, jemně rozetřeme lžičkou a necháme do druhého dne v chladničce.
-
Dobrou chuť!