Chceš upgrade svého oblíbeného burrita? Klasickou tortillu vyměň za její nadýchanou ségru z Itálie Piadinu! A když už jsme u toho míchání kultur, naplň jí mexickou směsí s kuřecím masem, fazolemi, kukuřicí a avokádem. S touhle yummy záležitostí nesáhneš vedle při přípravě rychlého obědu to go nebo večeře, když chceš něco pořádně nadupaného ze surovin, co máš 100% doma. 😋🌯
Tak jak, dáš na nás a zkusíš tuhle verzi? S výsledkem se nezapomeň pochlubit na Instagramu s označením @vilgainrecepty! 🤳🏻
1 porce obsahuje
- 733 kcal
- 78 g sacharidů
- 31 g tuků
- 41 g bílkovin
Na 1 porci
- 1 Vilgain Piadina wrap
- 100 g kuřecích prs ve vlastní šťávě
- 30 g ready to eat fazolí
- 30 g kukuřice
- 30 g cherry rajčat
- sušený česnek
- pizza koření
- mleté papriky
- 3 lžíce rajčatového pyré
- 1/2 avokáda
- 20 g cheddaru
- koriandr
- šťáva z limetky
- olivový olej ve spreji
Postup
-
Na troše oleje orestuj R2E kuřecí prso, přidej fazole, kukuřici, nadrobno nakrájená rajčata, okořeň dle chuti (my použili sušený česnek, pizza koření a červenou papriku), přilij rajčatové pyré, dobře promíchej a nech chvíli prohřát.
-
Směsí pak naplň Piadinu, přidej nakrájené avokádo, nastrouhaný cheddar, pár lístků čerstvého koriandru, zakápni šťávou z limetky a sroluj.
-
Zabalenou Piadinu ještě opeč z obou stran dozlatova a podávej! 😋