Svačinky do skleničky jsou naše oblíbené. Proč? Jsou praktické na cesty, do školy nebo do práce, vypadají krásně a chutnají ještě lépe.
Dneska pro vás máme recept na jednoduchý a ozvláštněný mug cake, který si jistě zamilujete stejně jako my! Potřebujete jen pár ingrediencí ze kterých vytvoříte tuhle bílkovinami nadupanou dobrotu.
1 porce obsahuje
- 582 kcal
- 48 g sacharidů
- 22 g tuků
- 47 g bílkovin
Na 1 porci
- 70 g Vilgain proteinové směsi na mug cake
- 70 ml vody
- 200 g skyru
- 10 g lyofilizovaných ostružin
- 50 g malin
- 15 g Ube Mochi ořechového másla
Postup
-
Směs na mug cake smícháme v hrnku s vodou a vzniklé těsto necháme 2 minuty bokem. -
Hrnek s těstem dáme na 2‑3 minuty do mikrovlny.
-
Hotový mug cake vyklopíme z hrnku a rozkrájíme nebo ho rozdrolíme na kousky a necháme vychladnout.
-
Poté rozdrolené těsto navrstvíme do skleničky s jogurtem, malinami a ostružinami a nakonec navrch dáme ořechové máslo.
-
A můžeme vzít kamkoli s sebou, tak dobrou chuť!