Nudí tě klasická ovesná kaše? A co si z ní připravit opečený trhanec s kopou skořice, vanilky a javorového sirupu? K tomu šťavnatá jablka, jogurt s proteinem a mandlové máslo a dokonalá nabušená snídaně, která je navíc do 15 minut hotová, je na stole! 😍
1 porce obsahuje
- 568 kcal
- 64 g sacharidů
- 23 g tuků
- 45 g bílkovin
Na 1 porci
- 1/2 hrnku ovesných vloček
- 1 vejce
- 1/2 banánu
- špetka skořice
- 3 kapky vanilkového extraktu
- 1 čajová lžička javorového sirupu
- 1/2 hrnku řeckého jogurtu
- 25 g Vilgain protein blend - vanilka
- 1/2 jablka
- skořice
- 1 lžíce mandlového másla
Postup
-
Jako první rozmačkej banán a k němu přidej ovesné vločky, vejce, javorový sirup, skořici a vanilkový extrakt. -
Rozpal nepřilnavou pánev na středním plameni, vlij na ní ovesnou směs a zamíchej jí jako míchaná vajíčka. Nech opékat dozlatova asi 3‑4 minuty a v průběhu otáčej, aby se ti kousky ovesné směsi nespálily.
-
Pak už jen podávej s řeckým jogurtem s proteinem, oblíbeným ovocem a mandlovým máslem. Tak dobrou chuť!